torsdag 3 januari 2013

Hjälp!

Åh nej, nu drar det igång igen. Eller kanske. Yes, nu tar vi ett steg till i vårt renoveringsprojekt och snart är vi klara! Jag är ambivalent. Hur som helst, nu ska hallen målas.

Tidigare idag var jag jättepepp på det här, men det har tagit en evighet att bara maskera och lägga ut papp på golvet. Sedan vägrade lillasyster somna så jag ska inte börja måla förrän nu, klockan tio på kvällen. Vad gör Ola kanske någon undrar? Jo han är ute och dricker öl! Rättvisan i det?!

En sak är klar, den här gången ska det gå fort. Stenhårt jobb varje dag och inte en massa lata pauser för att titta på tv-serier och annat dumt. Det får bli belöningen när vi är klara. Risken är stor att det ändå kommer sluta i kaos. Anledningen är att vi har inga möbler att ställa in i hallen när målningen är klar. Med andra ord, ingenstans att hänga jackor, ställa skor och lägga vantar. Inga pengar på kontot heller ingen närliggande lösning i sikte. Men skit samma! Det är nu vi är lediga så det är nu det får bli av. Heja oss!

Såhär ser det ut i vårt vardagsrum just nu. Vem blir inte avundsjuk?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar