måndag 26 november 2012

Helgen som varit

Helgen har varit lugn och fin. Vi var på bio och såg Modig. Storebror tyckte den var spännande, Lillasyster tyckte den var läskig. Själv tyckte jag att den framför allt var väldigt snyggt gjord, men levde inte riktigt upp till mina högt ställda förväntningar på berättelsen. Men det var kul att se en tecknad film där hjälten var en tjej. Mycket kul.

Vi har även bakat pepparkakor. En återkommande tradition i vår familj så här års. En brun korv från kyldisken, förvandlas till dinosaurier, änglar och hjärtan. En del deg slinker in i munnen under arbetets gång. Och glögg.



På renoveringsfronten går det fortfarande trögt. Det enda vi fick gjort den här helgen, var att jag målade klart sockeln till vår garderob i sovrummet. Storebrors sovrum piffades även till med några roliga gubbar från domestic.fr.



Jo, en sak till blev nästan klar. Vi var på Mio för att titta på köksbord, men det slutade med att vi beställde en lampa till sovrummet.
Den heter Tennessee och kommer från LampGustaf.  
Ska vi renovera i den har takten kommer vi hålla på i tio år. Hoppas verkligen vi har lite mer energi den kommande helgen. Tanken är att hallen ska få lite ny färg på tak och väggar. Ser verkligen fram emot det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar